4H gården

Teestrup 4H gård

En perle midt i hjertet hvor mulighederne er mange


Vores 4H gård rummer det hele - stald, ridebane, klubhus, agilitybane, sø, skov og shelter. Her dannes der ramme for mange timers leg, undervisning, udvikling og fantastisk fællesskab.

Ridebanen

Ridebanen er omdrejningspunkt for mange aktiviteter på Teestrup 4H gård, derfor er vi også alle med til at passe godt på den. Dette gør man ved at samle op efter både sig selv og sit dyr. 

Ridebanen kan være optaget til hold, dette sker bla. om tirsdag når der er ride hold og om torsdagen når der er ponygames. Ellers vil man kunne orientere sig på tavlerne i stalden.

Stalden

I stalden holder langt de fleste af Teestrup 4H's dyr til, derfor er det vigtig at passe godt på både dyrene og stalden. Dette gør man ved at ryde op, få fejet og vigtigst, tager hensyn til at det er dyrenes hjem. De bryder sig sjældent om for meget løben og larm i deres hjem.


Søen, skoven og shelteren

På Teestrup 4H gården er vi så heldig både at have skov, sø og en dejlig shelter. Vi er rigtig glade for det hele og vil gerne dele vores dejlige faciliteter med så mange som muligt. Derfor er det muligt at få lov at overnatte i vores shelter også selvom man ikke er medlem af vores forening. Alt vi forlanger er; at I spørger om lov, passer på vores faciliteter og selvfølgelig ryder op efter jer.

Klubhuset og bålhytten

Vores elskede klubhus og bålhytte er altid åbne, hvis man skal have varmen eller skal hygge lidt indendørs. Da vi gerne vil passe godt på vores klubhus, så vi har det i mange år, er det ikke tilladt at gå ind i klubhuset med sko på.

Det er muligt at bruge køkkenredskaberne i klubhuset og/eller bål faciliteterne i bålhytten, man skal blot spørger om lov og ryde pænt op efter sig.

Det kan en sjælden gang imellem ske, at klubhuset og bålhuset bliver brugt til fødselsdage eller lignende, men der er selvfølgelig plads til alle, hvis blot man tager hensyn. 

En flittig hånd, et kvikt hoved, et varmt hjerte og et godt helbred

At lære ved at udføre og gøre det bedste bedre