Hestene

Jeg har min hest...

på min 4H gård

- for som mange ved - heste er det bedste


4H gårdens stald er fuld af skønne heste og ponyer, som bare venter på at du kigger forbi. De er alle trænet til 4H ponyernes mange opgaver. og der er også en der passer til dig.

Pele

Mini shetlandspony, brunskimmel, 75 cm


Pele er gårdens mindste pony på kun 75 cm. Pele er brun med hvide hår i pelsen. Pelé giver selv de mindste ryttere mulighed for en ridetur, og han egner sig særdeles godt som trækpony.

 

Pelé er grundet sin størrelse tilegnet gårdens mindste ryttere.

Jojo

Shetlandspony, sort, 100 cm


Jojo er gårdens shetlandspony, som kendes på hans lange sorte man og hale, hans hvide hår i panden og hans blå øje. Jojo giver med sit fantastiske sind og temperament alle de små ryttere mulighed for en ridetur. Da Jojo elsker mudder, kan han godt finde på at rulle sig i det – også selvom man er i gang med at ride.  Desuden er Jojo også en af gårdens eneste køreponyer, hvilket han er super god til.

 

Jojo er grundet sin størrelse tilegnet gårdens mindste ryttere.

Quatro

Blandingspony, broget, højde cm


Quatro er gårdens eneste brogede pony. Han er en frisk og kvik fyr, som tager alt i stiv arm. Quatro er udover at være en god ridepony også god til at køre med vogn, som han har prøvet nogle gange på Teestrup 4H.

 

Quatro er grundet sin størrelse tilegnet gårdens mindre ryttere.Albert

Blandingspony (Fjordhest/araber), 1. maj 2002, lysebrun, højde cm


Albert er gårdens højeste pony. Albert kendes på sin lysebrune farve, samt hans tofarvede man og hale. Albert er med sit fantastiske temperament god til både spring, dressur og ponygames. Grundet Alberts højde og vilje er han forbeholdt gårdens større og øvede ryttere.

Fie

Haflinger/DSP, 1. maj 2003, stikkelhåret rød, 136 cm


Fie er gårdens eneste røde pony. Hun er en frisk dame, som kan kendes på hendes røde farve med lys man og hale. Fie har et fantastisk temperament, hvilket gør at hun er god under både spring og dressur.

Bjernagergårds Mischa

New Forest, 23. maj 2002, mørkebrun, 136 cm


Mischa er født og vokset op på 4H-gården. Alle kan ride på Mischa, der med sit temperament er fantastisk god til både dressur, spring og ponygames. Mischa kan kendes på hendes store hvide stjerne midt i panden og hendes to lave sokker på bagbenene.


Taz

Blandingspony (DSP), 1. januar 1995, brun, 137 cm


Taz er den ældste 4H-pony på gården, som med sine mange år på bagen er vant til det meste. Taz er nem at have med at gøre, og kan håndteres af alle. Taz har et fantastisk sind og temperament, hvilket gør ham særligt kvalificeret som ridepony. Taz er en ældre herre, og dette skal man som rytter tage hensyn til, når man rider ham.Bjernagergårds Tartanos

New Forest, 24. maj 2008, sort, højde cm


Tartanos er ligesom Mischa født og vokset op på 4H-gården. Tartanos er en smuk sort New Forest, som er fantastisk blandt mennesker. Tartanos egner sig grundet sit fantastiske sind alle ryttere, øvede som uøvede.

 

Athos

New Forest, 4. juni 2008, mørkebrun, 142 cm


Athos er en New Forest på 142 cm. Athos er en meget rolig pony, som kan håndteres af alle. Grundet Athos’ rolige temperament og fantastiske sind er han super velegnet til både gåture og ridning. Da Athos under ridning kan være svær at ride frem, kræver han en øvet rytter.
Bonus

Blandingspony, mørkebrun, højde cm


Bonus er en lille mørkebrun ponyblanding, der med sit gode sind er fantastisk omkring børn. Bonus bliver brugt til både dressur, spring, ponygames og tur, hvilket han er god til.

 

Bonus er grundet sin størrelse tilegnet gårdens mindre ryttere.


Pele
Pele
Pele
IMG_4344
IMG_4330
IMG_4398
DSC_0449
Mischa
Mischa
Mischa
Mischa
DSC_0437
Taz
Taz
Tartanos
Tartanos
IMG_1168
IMG_4622
Athos til springtræning
IMG_1301
Bonus
Bonus
Bonus

En flittig hånd, et kvikt hoved, et varmt hjerte og et godt helbred

At lære ved at udføre og gøre det bedste bedre